spørsmål ang Alexsanderparakitter

Flemming Lisborg de har aldrig mødt en artsfælle før nu .den gule er håndmadet og den grønne har også altid gået alene .vil de kunne danne par en gang og gå sammen .håber der er nogen der kan svare på det på forhånd tak poppe er den grønne og hannen ps .hunnen skal ikke blive ved med og gå i det lille bur det er alexsanderparakitter .poppe Er 2 år og tulle er en unge fra i sommer .tulle snakker meget er det normalt også for hunner 🙂

 1. Hej Flemming

  Jeg så lige dit indlæg, og fik lyst til at svare 🙂 Det er altid nemmest at få fuglene til at acceptere hinanden, hvis den ene er unge. Det er dog aldrig en garanti, og det bedste vil i alle tilfælde være at sætte to unger sammen. Helt umuligt kan det blive, hvis de begge to er voksne, og pludselig skal til at dele pladsen.

  Den bedste måde at finde ud af om de kan acceptere hinanden, er ved at sætte dem begge i neutrale omgivelser – nyt bur, nye grene, nyt bundmateriale, nyt alting. På den måde undgår du bedst muligt at den ene fugl føler at dens “territorie” bliver inddraget.

  Jeg håber det var svar nok – ellers må du meget gerne spørge 🙂

  Mvh Thomas
  http://dyrenes.dk

Skriv et svar

Du skal logge ind for at svare.