Grå Jaco 0.1 sælges

Jeg er kommet frem til at vi nød til at sælge Poppe som er en grå jaco 10 år gamle.

Så nærmere sig tiden hvor jeg stort set ikke er hjemme over flere mdr. fordi jeg har fået nyt arbejde. 
Min kone kan ikke komme til hende, mens min bror og nogle kammerater kan, så konklusionen er det nok skal være en mand. Min kone og jeg har arbejdet med Poppe i nogle mdr. nu, omkring det med at kone kunne komme til hende, så hun kan komme ud mens jeg er væk, men det samarbejde er bare ikke lykkes. Hun har før i tiden kunne komme til den, det samme har børnene også, men det er nok efter hun blev kønsmoden, at hun ændrede adfærd. 


Som gamle dyrepasser ved jeg, at så intelligente fugle skal aktiveres dagligt og det kommer jeg ikke til at kunne tilbyde. Og bare tanken om at hun skal sidde i et bur op til 6 mdr gør så ondt helt inde i hjertet. Jeg havde hellere ikke på noget tidspunkt skænket en tanke om at skulle af med hende, indtil jobbet jeg ikke kunne takke nej til kom. Siden har jeg haft en kæmpe indvendig diskussion med mig selv, men må erkende at jeg ikke kan tilbyde hende det optimale. 

Vi søger en som har flere års erfaring med papegøjer.

Poppe er fugl der snakker snakker og elsker at bare sidde og fløjte når man står i køkkenet og laver mad. Hun bliver putter hver dag kl 21 med klæde over buret, og går det lidt over tid siger hun selv til med et  – Godnat Poppe eller bare  – Godnat.

Vi søger en som kan tilbyde hende at være ude dagligt og som hatiden til at aktivere hende. Om man har flere jacoer er som sådan kun en god ting. 😉

Prisen er fast på 4000,- med stort bur og hvad der ellers følger med.

 

Har vedlagt nogle billeder. 

                                

                                

  1. stscharling says:

    Hej Allan, har selv haft papegøje og er meget interesseret i Poppe, jeg har masser af tid til at passe hende. og kan love dig hun bliver taget godt af.

    Du meget velkommen til at skrive/ringe på 53771412 hvis ikke hun er solgt.

    mvh Steve

Skriv et svar

Du skal logge ind for at svare.